torsdag 29 mars 2012

Tack ska ni ha för era tips!

Har tänkt ha en solist som sjunger i kyrkann på dopet, men ojojoj vad dyrt det är! Trodde faktiskt inte att det skulle vara så fasligt dyrt. Tjejen som är tillfrågad skulle iallafall ha mellan 1000-1500 kr för att sjunga två låtar. Det kallar jag bra timpenning! Höhö.

Idag ska vi till BVC igen för att se om lillan gått upp i vikt sedan sist. Förra gången hade hon ju gått ner 25 g. Hoppas verkligen att vågen pekar uppåt nu!
I övrigt har vi inga planer för dagen. Det blir kanske en promenad sen, men det blåser så förbannat så det lär inte bli någon långpromme inte.

I helgen väntar idel festligheter. På lördag vankas först kalas för J:s systerson och sen ska det premiärgrillas med goda vänner! Som jag har längtat efter grillat.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Annars kan en anhörig sjunga, eller så sjunger ni nån fin sång allihop. Skulle aldrig betala den summan!

Tessan sa...

Känner du ingen som kan sjunga gratis alt. mycket billigare? Jag skulle personligen inte tycka att det var värt att lägga sådana pengar på två sånger, även om det lät vackert.

Frida sa...

Ställer inte kyrkan upp med musikant? Eller de kanske har någon kör - fast de kanske bara sjunger om ni har dopet i samband med gudstjänst på söndagar...
När vi döpte Filip spelade kantorn (i Eds kyrka) tvärflöjt, jättefint verkligen, - men nu kan jag ej minnas vad hon spelade!
Fråga prästen.

/Frida

Emma sa...

Oj, så mycket...
Kollade aldrig upp hur mycket det skulle kosta att få någon som sjöng eftersom en syster till min syster är otroligt duktig. Hon ska även sjunga på Oskars dop och vårt bröllop. Men det lät väldigt dyrt tycker jag....

/Spökmamman sa...

Jag har för mig jag betalade tjejen som sjöng på vårt bröllop typ 1500. Hon sjöng två låtar. Då tyckte man inte alls det var farligt dyrt, men då jämförde man ju med alla myyycket större poster på listan. Bröllop suger pengar. Hoppas det löst sig, kommenterar dåligt nu för tiden men hinner sällan. Stor kram!! Kanske finns ngn kompis eller släkting som kan sjunga?? På våra dop har vi bara haft psalmer som vi valt själva. Till Arvids dop kom 80 pers, till Linneas typ 10 haha! :) Aldrig mer ett stort dop för oss. Kram igen!!