söndag 10 juni 2012

Jag är kluven till bloggens vara eller icke vara. Som ni märker skriver jag alltmer sällan. Det är inte för att jag inte vill, men för att jag inte hinner! Med en liten i huset finns det liksom inte tid riktigt. Och när J kommer hem är det intensiva dagar som gäller.

Nu har han haft semester en vecka och varit hemma hos oss och herregud vad vi har hållit på! Firat min födelsedag, varit på konsert, varit i stan och firat nationaldagen, psykologbesök, loppisbesök, bakat, firat födelsedagen igen, städat/plockat/grejat hemma, varit och grillat hos några kompisar, varit på öppna förskolan... osv osv. Ni hör ju, ingen semester direkt. Vi har inte rullat tummarna precis.

Och nu åker J igen. Det känns så ledsamt varje gång. Särskilt nu när man blivit bortskämd en vecka med att vara två och hjälpas åt hemma och framförallt med Molly. Man vänjer sig snabbt. Veckan kommer förhoppningsvis gå snabbt, imorgon ska jag träffa syrran, tisdag är det babycafé, onsdag psykologbesök...

Nästa helg är lika fullspäckad den. Då ska vi eventuellt till stan och köpa en möbel, senare på fredagen ska vi på husvisning, dop på lördagen, och på söndagen är det ännu en husvisning, samt trädgårdsfest hos svärföräldrarna. Bara roliga saker förvisso, men det blir inte så mycket tid över till att umgås. Men veckan därpå, då ska nog jag och Molly följa med till Vänersborg och förhoppningsvis kommer vi kunna ta det lite lugnare och tanka lite energi och få kvalitetstid tillsammans allihop.

Nu undrar jag egentligen om det ens är någon som fortfarande läser? Jag vet att min uppdatering är kass för tillfället och oftast skriver jag bara snabbt från mobilen. Det kanske inte är någon idé att fortsätta blogga om ändå ingen läser. Tycker att jag får ganska dåligt med kommentarer också, de gånger jag väl skriver och det tyder kanske på att inte så många läser längre. Well. Nu vet ni som fortfarande kikar in här iallafall varför det inte blir så mycket skrivet för tillfället.

12 kommentarer:

Sara sa...

Jag kikar in varje dag för att se om Du skriver. :) Efter att ha läst Din blogg sedan innan Du blev gravid så känns det tomt om Du slutar skriva. Jag är en av dom som kämpat i många år utan att lyckas och trots det så kunde jag inte sluta läsa Din blogg när Du fick Ditt efterlängtade plus. Den 7e februari i år fick jag mitt efterlängtade plus. Är nu i vecka 22 (21+1). Hoppas Du fortsätter skriva när tid finnes. Jag kommer fortsätta kika in varje dag. :) Kram!

Joh@nn@:s sa...

jag kollar din blogg varje dag =) älskar att se Mollys utveckling och era dagar =) kram

Sara sa...

Jag läser på mobilen, följer dig på bloglovin :)

Trivsamma förändringar sa...

Tycker du ska fortsätta!
Det är din blogg och du som bestämmer hur mycket energi du ska lägga ner, hur många inlägg du gör, innehåll mm. Men det är klart, man har inte lika många besökare om man inte bloggar så ofta. Själv bloggar jag lite för min egen skull, tycker det är skoj att ha dokumenterat hur vårt liv ser ut. Vad vi gör och om Ebbas alla framsteg. Tiden att sätta mig och skriva med penna och papper finns däremot inte, vid datorn sitter jag en stund varje dag.

Hoppas du fortsätter! Kram

Erika Ångman sa...

jag läser också men kommenterar aldrig ;-) har också fullt upp :-P

Frida sa...

Håller med ovanstående, klart du ska fortsätta! Det är din blogg och du som bestämmer hur ofta den ska uppdateras. Jag läser alla dina inlägg, jag följer dig på bloglovin, men hinner nästan aldrig kommentera pga jag också har fullt upp med småttingar.

Hoppas att du fortsätter!

Zarah sa...

Jag läser :)
Jag, om någon, vet hur mycket det är att göra med en liten i huset. Min blogg ligger heller inte överst på priolistan. Men jag tycker nog ändå att du inte ska ge upp bloggen ännu :) uppdatera när det passar dig, och uppdatera för din egen skull. Om det så är 1 gång om dagen eller 1 gång i månaden, det kan vara kul att kunna gå tillbaka sen och läsa gamla inlägg.
Så tänker jag om min blogg. Jag uppdaterar när jag känner för det, och när jag har tid och bloggar om sånt jag vill kunna läsa senare.

Jag förstår att ni vill göra saker på helgerna och nu under J's semester. Saker som ni inte kan göra när han jobbar. Men planera inte in för mycket, ni ska hinna med att njuta som familj också. Ett litet tips bara :)

kram!

Marie sa...

Jag läser fortfarande men erkänner att jag har blivit sugig på att kommentera :p

Skriv när du känner för det, uppdaterad vill jag gärna bli :-)

Tessan sa...

Läser också även om jag kommenterar dåligt. Gillar din blogg mycket så jag skulle sakna den om den upphörde =)
Kram.

Elin sa...

Sluta inte, jag läser också!!

Mickis sa...

Läser också din blogg <3

Anonym sa...

Jag läser =)