söndag 3 juni 2012

Idag ska vi testa att ge Molly några teskedar med ersättning som innehåller mjölkpulver. Vi gör det för att se om hon reagerar på det. Förhoppningsvis gör hon inte det! Tanken är att vi ska börja byta ut något mål mot ersättning så småningom och då vill jag veta säkert att hon är allergisk mot mjölkprotein innan jag ger henne den mjölkfria ersättningen som smakar räv.

Anledningen till att inte jag testar att äta något som innehåller mjölk är att det tar ca 3-4 veckor för kroppen att bli av med det och det känns ju väldigt onödigt om det skulle visa sig att hon får utslag och ont i magen. När vi gör så att hon får testa med några skedar ersättning så är det ju " bara" hennes kropp som utsätts och jag är fortfarande "ren" och kan fortsätta amma som vanligt.

Är nervös för hur hon kommer reagera. Vill ju inte orsaka henne lidande i onödan. Men samtidigt så måste vi ju testa förr eller senare och hellre förr, om det nu kanske skulle visa sig att hon INTE är allergisk. Då slipper vi isåfall allt krångel med mjölkfria produkter.

Jaja, wish us luck och håll tummarna för att anledningen till att pricktestet inte visade något var för att hon faktiskt inte är allergisk!

2 kommentarer:

Marie sa...

*håller tummarna*

Tessan sa...

Hoppas det gick bra!