fredag 15 juni 2012

Om det inte blir bättre snart får någon köra mig till hispan inom en snar framtid, det kan jag garantera.
Imorse vaknade Molly 05.20. Hon låg och gnällde ovh vred sig till klockan 06.55 då hon somnade om. 08.30 vaknade hon igen och mellan 08.30 och 11.30 har hon gnällt/skrikit/gråtit konstant, förutom korta stunder när jag sjungit för henne.

Jag är så TRÖTT. Jag måste snart få sova en hel natt, annars vet jag inte vad jag gör. Jag har inte sovit en hel natt på ca 10 månader. Först var det på grund av graviditeten och att man inte kunde hitta någon skön sovställning plus att jag sprang uppe och kissade 3-4 ggr/natt och nu är det amning varannan/var tredje timme. Hade dagarna varit lite bättre hade jag kunnat stå ut med nätter med upphackad sömn lite bättre men som det är nu känner jag mig mer död än levande. Och denna ständiga huvudvärk som jag aldrig verkar bli av med. Jag gråter nästan lika mycket som Molly för tillfället. Inte för att det hjälper direkt...

Idag ska vi till BVC för vägning, mätning och 5-månadersvaccination. Det ser jag inte fram emot. Hon lär förmodligen inte bli mindre gnällig efter sprutan.
Vi ska även hämta hem ett linneskåp som jag köpt på loppis och så ska vi på husvisning. Fullt upp.

Om mindre än 2,5 h kommer J hem. TACK GODE GUD FÖR DET!

7 kommentarer:

Trivsamma förändringar sa...

Usch låter jobbigt!
Hoppas hon snart kommer kunna sova bättre! Håller med om att man klarar av en missnöjd bebis och jobbiga dagar bara man får sova eller tvärtom, mindre sömn men nöjd bebis på dagarna.
Hur gör du inför nätterna, får du i henne gröt eller ersättning då? Hon kanske behöver något mer mättande för att kunna hoppa över något av nattmålen?

Låter spännande med husvisning! Hoppas hon inte reagerar sprutorna, men ändå skönt att ha J hemma om hon gör det!

Styrkekramar!

zara sa...

Fy vad jobbigt, stackars er! Hör med bvc om du inte kan börja med lite gröt till kvällen, a sover något bättre sen hon började med det. Inatt sov hon sex timmar i sträck för första gången i sitt liv, tack vare välling tror jag. Så det finns hopp, håll ut!

Tessan sa...

Prata med dem på BVC och tala om precis hur jobbigt det är. De lär förstå och kan säkert komma med några bra tips och råd.

Hoppas det ordnar sig snart! Många kramar.

Anonym sa...

Hungrig?

Frida sa...

enligt "råd" ska en bebis över 4 månader klara sig utan mat en hel natt (vilket är olika barn till barn - allt från 8-12h)

Vid fem månader äter de väl mer har jag förstått (egna dragna slutsatser), jag har för mig att jag ammade kl 2, 4-5 och 7-8. Men sov däremellan. Bröstmjölken ska vara tillräcklig så välling såhär tidigt tycker inte jag (men jag är väldigt emot välling överlag, inte särskilt bra mat enligt mig).
Vår kille har inte sovit bättre pga mat och han äter som en häst.

Jag tycker du ska prata med bvc och förklara din frustration och tala om att du är själv på veckorna, det gör mycket om man är två som är uppe och härjar på nätterna.

Vi fick ingen reaktion alls på sprutorna förutom mer sömn - så hoppas på det.

Hoppas ni får en bra dag snart!
kram

Anonym sa...

Ett missnöjt barn är ett hungrigt barn så ge henne mat! Gröt, mosad riktig mat!!

Milla sa...

Eh. Bara för att ett barn är missnöjt så betyder det inte att det alltid beror på hunger. Det finns många anledningar till ett missnöjt barn. Men jo, vi ska börja ge henne lite gröt nu. :-)