lördag 2 juni 2012

Jag har blivit totalt överrumplad och överraskad vid två tillfällen nu de senaste dagarna. Först var det min käre J som överraskade mig. Klockan var 19.00 på min födelsedag. Det plingade på dörren och när jag öppnade stod han utanför med ett paket och en blombukett i handen! Jag blev helt paff, eftersom jag inte väntade hem honom förrän på fredag kväll. Jag blev jätteglad!
Idag plingade det återigen på dörren och denna gång var det (nästan) hela tjejgänget som stod utanför och sjöng ja må hon leva! Gissa om jag blev överraskad! Hade tänkt ha kalas för vännerna nästa lördag egentligen, men de hann före. Vi bakade nyttiga hälsobollar och käkade jordgubbar. Och jag fick presentkort på Ekolea, där man kan göra olika sorters hudvårdsbehandlingar, få massage och liknande. Superkul!
Av J fick jag en skitfin keramikgryta med livstids garanti och ett porträttobjektiv till kameran.
Jag kan verkligen skatta mig lycklig som har så många fina människor i mitt liv. Tack för att ni finns och för att ni varit med och gjort min trettioårsdag så bra. <3

1 kommentarer:

/Spökmamman sa...

Åh så roligt!! Du kan vänta dig fetinggratulationer härifrån med, bara jag får bli ledig nån jädra gång så jag kan köpa present. :) Stor kram, hoppas pricktestet gick bra?!