torsdag 28 november 2013

Jag sov även idag under tiden M var på dagis. Fast "bara" 1h och 40 minuter idag. Jag känner mig dock trött mer eller mindre hela tiden.

Under kvällen hade jag en del sammandragningar, och efter att jag suttit ner och badat M i badkaret kände jag som nåt slags tryck nedåt som inte gjorde direkt ont, men ändå kändes obehagligt. Vet inte om det beror på att magen är såpass stor och tung och bebisen trycker mot bäckenbotten för att den börjat sjunka ner eller om det är helt normalt att känna såhär efter en sfinkterruptur.

Musklerna i bäckenbotten är ju redan försvagade efter skadan och det är nog inte helt ovanligt att det stramar i ärret och trycker på mer nedåt än vad det vanligtvis gör om man inte hade haft en besvärlig förlossning.

Jag har känt mig mer kissnödig än vanligt också och det kanske också är för att bebisen är ganska stor och trycker mot blåsan nu. Lättare molvärk har jag haft till och från under kvällen. I magen, inget i ryggen idag.

Snälla lilla bebis, stanna nu kvar inne i magen ett tag och väx till dig lite mer innan du tittar ut. Tack på förhand!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad jag förstått så brukar molvärk endast i magen vara okej, det är när det känns mycket i ryggen som det kan vara nära förlossning. Är ju inget proffs men det är vad jag fått berättat för mig. Så jag trornoch hoppas er lilla bebis stannar länge och väl i magen :)

Milla sa...

Ja, jag har också för mig att jag hört/läst nåt om det. Jag har främst molvärk i magen men ibland även i ryggen. Egentligen tror jag inte att det är någon fara, jag jagar säkert upp mig i onödan. Jag är lite sån. :P