söndag 3 november 2013

Jag har funderat på om jag ska försöka skriva lite mer kontinuerligt. Nu har jag slutat jobba för ett tag framöver och har lite mer "tid" till det. Jag kommer nog göra ett tappert försök.

Sedan 3-4 veckor tillbaka har jag haft ganska mycket sammandragningar/förvärkar. Främst när jag sprungit mycket på jobbet eller ansträngt mig på annat sätt. Nu kan det dock komma närsomhelst, när jag dammsuger eller bara sitter still i soffan. Idag har det hållit på mer eller mindre hela dagen. Hoppas det inte är för att bebisen snart vill komma ut. Även om vi längtar får den allt vänta ett tag till.

Vad händer annars då? Ja, inte jättemycket. Vi har fortfarande inte flyttat in i huset än då det är under renovering. Hade hoppats kunna flytta in innan bebisen gör entré men det verkar osannolikt i nuläget.
Molly växer och utvecklas i en rasande fart! Hon pratar med bebisen i magen varje dag och ser verkligen fram emot att bli storasyster. J har fått jobb här i trakterna och flyttat hem och vi är oändligt glada att slippa ha en veckopendlande pappa. Annars är det mesta sig likt.

Hoppas det kommer vara en och annan iallafall som kommer kika in här ibland och kolla läget även om jag såklart inser att bloggens glansdagar är över. Frågor och kommentarer är såklart också kul! Nu ska jag och min stenhårda mage krypa ner under duntäcket och försöka sova. Nattinatt.

0 kommentarer: