lördag 4 januari 2014

Vi mår skapligt. Jag är lite rörligare idag men att ställa sig och gå i och ur sängen gör jätteont fortfarande! Lillasyster har undersökts av barnläkare igår och då konstaterades att hon hade svag puls i ljumskarna. Två doktorer kollade henne. Idag var vi på kontroll igen och det var samma sak idag. En annan läkare kommer senare och undersöker igen. Vet inte vad det kan bero på, de har inte sagt det. Men de säger att vi förmodligen inte behöver oroa oss. Nej, det är ju lätt! I värsta fall kanske ett ultraljud på hjärtat måste göras.

Första natten låg hon och snuttade på mitt bröst nästan konstant mellan 23.00-8.00! Ont i bröstvårtorna nu! Hon har gått ner från 3510 till 3175. Hon får gå ner till 3150 sen har hon gått ner mer än 10%. Jag hoppas mjölkproduktionen kommer igång ordentligt snart! Sist dröjde det ända till femte dagen!

Vi myser i sängen just nu och väntar på J som är iväg och handlar mat. Om allt verkar ok imorgon får vi säkert åka hem. Väldigt mkt tryck på platserna här! Tror inte J får stanna inatt.... Kort uppdatering men det är lite meckigt att skriva från telefonen!

5 kommentarer:

Jenny sa...

Vilken mysig bild på er :). Stort grattis igen :)

Anonym sa...

Grattis ❤så mysig bild /Marie

Anonym sa...

Men åååh här har jag inte varit inne på några/något år och så ser jag att ett litet liv till världen kommit.
Grattis stort Grattis och jag håller mina tummar hårt att de skall gå bra för lilla tjejen..

Rebecca med tvillingarna,,

2 sa...

Grattis grattis
Ja säkert inget att oroa sig för, bättre de kollar om istället för att strunta i det.

Anonym sa...

Hur går det för er där hemma? Omtumlande och mysigt antar jag! Stolt storasyster? Kram Linda