lördag 7 mars 2015

Ja, vi blev dessvärre tvungna att ställa in vår Stockholmsresa. Ingen är mer ledsen och besviken än jag. Dock kändes det som vi var tvungna och att det var rätt beslut. Jag har feberyrat inatt och varit svintäppt i näsan sedan 4.30 imorse. Var vaken i 5 h inatt och har fortfarande inte fått bukt med nästäppan så jag kan somna om. Jag behöver sova!

Kan inte komma ihåg att jag någonsin varit såhär sjuk. Mår så fruktansvärt dåligt! :(
Har feber och är dyngförkyld. Just nu känns nästäppan värst. Har värsta täppta näsan samtidigt som det rinner som en jävla kran! Jag är så otroligt känslig för täppt näsa. Hatar att ha det verkligen. Kan absolut inte somna med täppt näsa.  Det är väl därför jag är så beroende av nässprayen. Nu har den slutat hjälpa. Händer ingenting när jag tar en dusch.
Tips mottages gärna för nu är det illa ställt sörrni.

Sen var ju Zarahs minsting magsjuk inatt också så det var liksom inte ett jättesvårt beslut att inte åka. Det betackar jag mig. Det har jag redan haft 2 gånger hittills i år och det räcker!

Vi hoppas kunna åka iväg vid ett senare tillfälle istället. Dock missar vi ju hela Game of Thrones - utställningen. Himla synd!

3 kommentarer:

Marie sa...

Tråkigt att ni inte kom i väg och när det var just ett sånt här event också.
Krya på dig :)

Milla sa...

Så jäkla tråkigt! Men är glad att vi inte åkte ändå, jag hade aldrig orkat. Mår skit. Tack ska du ha!

Mikaela sa...

Så tråkigt att du fick ställa in resan :/