onsdag 4 mars 2015

Signe hade 38,6 när hon la sig igår men vaknade faktiskt upp feberfri imorse och än så länge har febern hållit sig undan. Hoppas det vänt nu. Hon åt 5-6 skedar yoghurt till frukost och som vanligt höll jag på att börja grina av lycka! Till lunch var hon inte lika sugen och smakade bara lite. Men så länge hon visar minsta intresse för att faktiskt smaka håller jag hoppet uppe!

Jag känner mig också lite piggare idag. Fick sova skapligt inatt. Tänk att 4,5 timmes sömn gör att man nästan känner sig som människa igen. Jag som lätt kunde sova 12 h i min ungdom. Sen att solen strålar utanför rutan gör ju säkert sitt också. Jag längtar galet mycket efter våren! Och idag känns det lite som vår. Det ger mig ny energi.

Jag har bäddat rent i alla sängar idag, lagat lunch, servat min käre sambo med värktabletter och frukost (han har åkt på en riktig mansförkylning!) lekt med Signe,  duschat och lite annat. Framförallt har jag för första gången på en hel evighet INTE lagt mig och sovit när Signe sover efter lunch, kände helt enkelt att det inte behövdes idag. Bara en sån sak! Det känns skönt att ha bra dagar emellan de som känns jobbiga och tunga.

Nu ska jag strax hämta Molly på föris och sen ska hon få följa med mig och handla! Hon är en riktig liten hjälpreda i affären. (För det mesta!)

0 kommentarer: