söndag 21 mars 2010

Jag är jättetrött idag. Jag hade planerat att lägga mig och vila direkt jag kom hem från jobbet strax efter klockan 14.00. Det blev inte så. För det första kom jag inte hem från jobbet förrän runt 15-tiden. Jag gick ner till "min" avdelning när jag slutade för att fylla i lönerapporten samt säga hejsvejs på ett tag eftersom jag nu ska ut på praktik och därför inte har möjlighet att jobba så mycket. Då bjöd de in mig på kladdkaksfika. Och jag är ju en riktig sucker för choklad och allt som är kladdigt och innehåller choklad så jag kunde inte säga nej.

När jag sen kom hem var jag tvungen att kolla Tradera för att se om det hade hänt något där. Och sen fastnade jag. Otroligt vad lätt man kan fastna framför Tradera alltså!
Nu går nästan ögonen i kors på mig. Funderar skarpt på att lägga mig en stund på soffan. Fast jag borde packa egentligen.

Gissa vad jag och Jonas ska göra ikväll? Jo, vi ska spela bingolotto! Det ni! Där skrapar vi ihop några rejäla vuxenpoäng va? Det var ungefär hundra år sedan jag spelade senaste gången. Eller rättare sagt... tre? Brukar spela dagen innan julafton ibland, förutom de senaste åren då jag har jobbat. Ikväll satsar vi på att vinna både utlandssemester, bil och femhundra pix kontant, eller vad fan man kan vinna nowadays! Det ska bli mysigt iallafall.

3 kommentarer:

Marie sa...

Hoppas ni vinner nåt på bingon nu då :-) Jag brukar också bara spela dan innan julafton :-)

Jo tjejkvällarna är trevliga men själv tycker jag det är lite för tätt med en gång i månaden. Men det är ju jag det *s*

Dina inlägg är av mycket bättre kvalitet än mina :-)

Marie sa...

Ja de andra ses nog där emellan, själv sitter jag här hemma och sköter kontakten genom datorn. Jag har aldrig varit mycket för att umgås med folk. Blir mest på sommaren bara i såna fall.
(Så det är väl därför mina blogginlägg är som de är också *s*)

Hoppas ni vinner bilen :-)

jenny sa...

Tjena!
Jo dina recept inspererar =), fast de känns så lyxiga och avancerade. Du har alltid så fint upplagt på fina tallrikar, så skulle jag också vilja ha de.. Fast jag tycker det är ganska tråkigt att laga mat till bara mig =/.. Sen är det där med att få tummen ur, dålig ursäkt jag vet.

Va spännande med praktik, vilken avdelning ska du vara på? De kommer gå jättebra det är jag säker på!! Sen är du färdig va?

Du får lycka till på praktiken och bingolotten. Håller tummarna för att ni vinner en resa =).

Ha de gott

Kram kram