fredag 12 mars 2010

Idag har jag träffat papi, varit i stan, träffat Robert och varit ute och gått en ganska lång tur. Det är väl ungefär det. Följde med mamma in till stan för hon skulle till läkaren, innan det hämtade vi upp syrran och så åkte vi till Rusta och handlade lite, sen åkte mor på läkarbesök medan jag och M drog vidare till Jysk. Där inhandlades galgar. Sen var det dags för lunch på Oliven innan vi åkte hemöver igen.

Robert och jag var ute på långpromenad och solen gick ner medan vi var ute. Då blev det faktiskt kallt. Jävligt kallt. Jag frös. Men det var friskt ändå. Skönt med lite luft. Tog vägen förbi affären på hemvägen och handlade lite käk. Och så har jag tagit mig några glas med rödvin och kollat lite på Let´s dance under kvällen. Jag hade hoppats på att Jonas fått upp tv:n medan jag var borta förut men det fattades några jävla skruv så det gick dessvärre inte. Jag hoppas att han kanske kan fixa det till veckan så vi kan börja titta på den nya tv:n snart.

Nu ska jag snart kolla upplösningen på dansen och så ska jag nog lägga mig strax efter det. Jobbar mellan 7.00 - 14.00 imorgon.

1 kommentarer:

Marie sa...

Vad bra att du inte behövde komplettera :-)

Har nog hittat bovarna till min konstiga andedräkt. Fun light och flourtabletter :p