onsdag 3 mars 2010

Okej. Jag tror faktiskt att jag har koll på läget inför imorgon. Färdkosten är inhandlad. Har lyckats få ihop tre outfits också. Dessvärre blev det även tre par skor till vardera outfit. Plus de skorna jag ska ha när jag åker, vilket kanske känns lite onödigt egentligen, men nu är det som det är. Det blev väldigt trångt i väskan som jag ska ha med mig. Väldigt trångt. Det enda som fick plats var just de tre klädombytena, ett ombyte inför fredagen och tre par skor. Inget mer. Hygienartiklar som duschcreme, hårprodukter, smink och annat får jag försöka få ner i handväskan.

Jag borde försöka köpa en större väska för sånahär aktiviteter. Tänkte först ta en resväska, men insåg snabbt att det kommer att bli ett jävla helvete att försöka dra den i snömodden. Så det la jag ner ganska omgående. Och sen skulle det kännas lite väl dumt att ha en resväska med sig när jag bara ska vara borta EN natt.

Det ska faktiskt bli skitkul att få komma iväg. Få lite kvalitetstid med Jennie, det har det inte varit mycket av sen hon kom hem tyvärr. Och så ska det bli jävligt roligt att få bli stylad och fotad också. Hoppas bara att de inte är alltför stressiga! Man vill ju liksom hinna kolla sig i spegeln mellan klädombytena så kläderna sitter där de ska liksom. Är det någon av mina bloggläsare som varit på The Studio och blivit fotad? Berätta gärna om era upplevelser därifrån i så fall! Var det stressigt, kändes det pinsamt att stå framför kameran, var de bra på att sminka? Såna saker. Jag har lite svårt för att låta andra sminka mig för de vet inte hur jag vill ha det för att jag ska känna mig någorlunda bekväm. Det är lite jobbigt faktiskt. Men det kommer säkert att bli bra! :)

Nu ska jag gå och ta en dusch så jag slipper göra det imorgon bitti!
Vi hörs när jag kommit tillbaka på fredag kväll. Tjarå.

5 kommentarer:

Sara sa...

TIPS! ha med lite eget smink så du kan bättra på och ändra de som du tycker blev dåligt. en liten hårsprayflaska är också bra att ha i väskan :) dom har bara vanliga sakr som spray och mousse, så vill du tex ha Dust It, ta med det själv! :) ha så kul!

Milla sa...

Sara:

Jaså, man har alltså chansen att hinna ändra sminket lite och så? Det var någon som sa att det var snabba ryck direkt från sminket till fotografen och att det inte gick att ändra något! Hoppas man hinner kolla sig i spegeln innan och ändra om man vill. Stylade de ditt hår eller gjorde du det själv?
Dust It är nedpackat! :)

Tack för tipsen gumman, och tack för att du gav mig chansen att göra detta! Det är nog inget jag skulle ha kommit på själv direkt men jag känner verkligen att jag behöver det. Jag behöver få komma bort lite, förhoppningsvis få känna mig lite fin, få åka till mitt älskade gbg, och bara få njuta och shoppa och må gött. Tack.:D
Puss.

Tezz sa...

Du får bli akut kissnödig innan varje plåtning och fixa sminket haha :) Men fan så kul.. hoppas det blir toppen!! :)

Therese sa...

Om du köper några bilder får du lägga ut så vi får se! Är nyfiken :)

Malla sa...

Hoppas du får en trevlig resa!