måndag 15 november 2010

Jag blev jättenöjd med håret! Klippte inte så mycket, utan tog mest topparna. Sen slingades håret i tre olika brunaktiga nyanser. Så nu är jag ljusbrun i skallen! Lite mörkare hade inte gjort något. Men jag är nöjd ändå. Det var skönt att få bort det där sommarblonda. Det är faktiskt finast just på sommaren. Hade lite beslutsångest när det gällde luggen. Ville klippa till den så den blev kort igen. En kort, fast lång lugg. Pannlugg. Men det gjorde jag aldrig. Och nu ångrar jag mig lite. Bilder på håret kommer inom kort.

Rundan i stan motsvarade inte alls mina förväntningar. Hittade varken jacka eller skor. Jo. Ett par skor hittade jag inne på Skopunkten. Men de var bara okej. Inte mer. Är besviken för att jag inte fick med mig det jag skulle. Fick dock med mig lite annat hem. Jag rustar inför vintern nu. Köpte en stickad tröja, mössa, vantar, en skitskön tubhalsduk, hårnålar, en mascara, en adventsstake och lite annat. Var oerhört sur när jag åkte hem. Hade verkligen behövt en jacka.

De två roligaste händelserna idag var 1, när syrran kramade mig och sa: "Åh, vad gott du luktar! Du luktar frilla!" Frilla=nyfriserad/kommer-precis-från-frisören-doft.
2, När jag spatserade omkring på övervåningen på KappAhl och en gubbe kommer upp i rulltrappan. Han ser sig omkring och säger för sig själv: "Men var är jag? Vad fan gör jag här?" Och åker sedan direkt ner igen. Höhöh. Något förvirrad den mannen.

Har ont i skallen idag igen. Alvedonen hjälper bara liiite. Den lediga dagen har gått onaturligt snabbt. Har ätit mat och snackat i telefon med Robert. Tänkte jag skulle gå och lägga mig. Är så trött, så trött. Ovanligt va?

2 kommentarer:

Malla sa...

hehe, och där kom uppdateringen - precis efter jag hade frågat i förra inlägget :P Kul att du vart nöjd!

Marie sa...

Haha vilken gullig gubbe... :)