torsdag 31 mars 2011

Nu är jag tillbaka hemma igen. Jag har varit i stan sedan i tisdags och har både hunnit ladda batterierna och träffa massa vänner. ♥ I tisdags var jag bara hemma hos syrran och myste med henne och Leon. På onsdag förmiddag mötte jag upp fina (och supergravida) Kerstin för en långfika på stan. Det var lika trevligt som vanligt!

Sen kom mor och hämtade upp mig och så åkte vi och fixade ett nytt pass till mig eftersom jag insett att mitt nuvarande går ut 26 April, vilket är jättesnart! Tror jag blev vindögd på bilden och min namnteckning blev grotesk. Jävligt jobbigt att man bara får en chans att lyckas med fotot. Menmen. Skitsamma. Ett pass behöver jag ju så det är väl bara att dras med bilden i sisådär tio år framöver.


Efter passfixandet åkte jag och mamma hem till syrran igen och umgicks. På kvällen gick jag bort till Lina för att träffa henne, Katrin och Jennie för lite chitchat och ett glas vin. Mycket trevligt! Sen knallade jag hem till syster igen. Sprang även på en gammal kompis från gymnasiet som jag fan knappt sett sedan dess. Hon fick min mailadress och jag hoppas hon hör av sig så vi kan styra upp en fika! Idag har Mia och Thea varit där och fikat och jag har tagit mig ett litet varv på stan. Mötte sedan upp J (som varit i Jönköping) på stan och så tog vi samma buss hem. Har ätit och kollat på tv nu. Dusch och sänggående står näst på schemat.

0 kommentarer: