tisdag 22 mars 2011

Jag är som en överkörd kråka idag. Kände redan efter frukost att allt inte var som det skulle. Den numera välbekanta huvudvärken kom plötsligt och jag började känna mig lite smått illamående. Orkade inte äta lunch så matlådan fick följa med hem igen och dagen har känts såååå lång och seg. Trodde inte jag skulle orka till klockan var 16.00. När jag kom hem la jag mig och sov i 1,5 h. Trodde jag hade feber för jag frös och kände den där febertungheten i kroppen, men termometern visade på feberfri.

Nu mår jag fortfarande dåligt, men håller på och kämpar med maten iallafall. Var sjukt hungrig nu när jag vaknade. Har petat i mig ett par Panodil, men vis av föregående huvudvärkssessioner den senaste tiden, tvivlar jag på att det kommer hjälpa. Den här tunga huvudvärken som sitter som ett band över skallen på mig är ingen vanlig huvudvärk. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG? Har inte mått tipptopp på flera veckor nu. Och jag får INTE bli sjuk nu, så är det bara. Ibland blir jag bara så trött på min jävla kropp som aldrig gör som jag vill. Hade önskat att jag var ledig imorgon men sån tur har jag inte. Har dock bara ett kortpass till 12.30, tack och lov!

1 kommentarer:

fröken solstråle sa...

Men fyy! Visst är det surt att aldrig få bli riktigt kry???
Har gått och dragit snor motsvarande hela min kroppsvätska uppmätt i vatten och funderar när den ska försvinna.... Håller tummarna att du inte blir toksjuk... ät vitpeppar och echinaforce!!! I MÄNGDER!

Kram fina du=)