söndag 6 mars 2011


Ännu en gång strålar solen från en klarblå himmel! Känner mig faktiskt liiite piggare ändå idag. Skönt att känna att det går åt rätt håll! Har en tvätt på gång i maskinen och har precis vattnat mina orkidéer. Undrar om de någonsin kommer att blomma igen? Har en förmåga att kasta dom efter ett tag, eftersom jag tycker att de är så fula utan blommor, men denna gång har jag tänkt att jag ska försöka stå ut och vänta in en ny blomningsperiod. Det borde vara dags snart, för det är väl ungefär ett år mellan blomningarna?

Well, annars idag har jag bara tänkt ta skott från min hjärtan på tråd och plantera om och se hur det går. Jag har dessvärre inga gröna fingrar, även om jag önskar att jag hade det. Resten av dagen kommer att bestå av vila för jag tror jag behöver det om jag ska orka med kommande vecka på jobbet.

Hoppas ni får en härlig söndag!

3 kommentarer:

Marie sa...

Jag fick skott av mamma ifjol nån gång av hjärtan på snören. Det har inte hänt värst mycket i den krukan tyvärr :-( Hoppas du lyckas bättre :-)

Essi sa...

oj så jag önskar jag hade orkidén men jag får dom aldrig att leva nå länge så ja...de har aldrig blivit av men dom är ju luvligt vackra! Håller tummarna på att dina blommar snart, så länge som du kämpat! Kram

Marie sa...

Du kommer säkert lyckas med ditt skott ska du se :-)