tisdag 8 mars 2011

Nu när jag varit sjuk har all min energi varit som bortblåst. Jag har inte orkat göra någonting hemma. Ni kan ju tänka er hur det såg ut hemma hos oss. Lite lätt stökigt skulle man kunna säga. (Läs: BOMBNEDSLAG) Kläder everywhere efter mitt Traderagrejande, ren tvätt från golv till tak, gammal jävla reklam som ingen orkat kasta, disk på hela diskbänken. Ja, sånt. Som karlar ibland inte ens verkar uppfatta. (Jag ska inte klaga, min karl är ganska duktig emellanåt. Iallafall så diskar han och lagar mat. Och dammsuger när jag säger till. Höhö.)

Energin var det, ja. Bortblåst. Men idag kom den tillbaka! Iallafall för en stund. Direkt efter jag kom hem från jobbet drog jag nämligen igång och började röja lite. Diskade, plockade i maskinen och torkade bänkar, sen bäddade jag sängen och sorterade lite kläder i sovrummet. Efter det tog jag hand om alla mina Tradera-kläder som förhoppningsvis kommer säljas och la alltihop på samma ställe. Tog en liten paus och ringde mamma. Det skulle jag inte ha gjort. Direkt jag satte mig i soffan kände jag tröttheten direkt! Så det var bara att sätta fart igen.

Jag sorterade bort lite reklam och annat papperstjafs och så gick jag och handlade lite så vi klarar oss idag och imorgon åtminstone. När jag kom hem från affären pysslade jag lite med min hissgardin i köket. Fick nämligen en idé om att knyta fast bomullsband i den för att den ska bli mer rak, då den är lite lik en banan i formen annars. Så jag köpte med bomullsband från ICA. Vet inte om det blev särskilt mycket bättre, men sött blev det iallafall med rosetter så det får nog vara så ett tag. Bestämde mig för att skruva upp de nya gardinfästena + gardinstång också. Rotade fram skruvmejseln och satte igång. (Detta händer INTE ofta vill jag lova, att jag går bland verktygen och rotar.) Försökte skruva loss skiten, men skruven satt så nära fästets topp på något vis så jag kom liksom inte åt ordentligt. Efter ungefär 8 sekunder slutade jag försöka. För ungefär så långt tålamod har jag när det gäller såna grejer. Jag försökte iallafall. J får ta det när han kommer hem sen.

Jo, sen tyckte jag att det var dags att sätta upp vårgardinerna i köket så då strök jag dom och lite andra strykgrejer på samma gång. Gardinerna är dock inte uppe än av förklarliga skäl. (Gardinstångens frånvaro.) Nu har jag återigen satt mig i soffan. Ska dock inte sitta här särskilt länge till. Måste laga middag nu innan jag svälter ihjäl. Blir något så simpelt som pasta med bacon & ostsås. Kulinariskt värre.

Återkommer!

Housewife.

1 kommentarer:

Du fattas mig sa...

BRA JOBBAT! Men du glömmer inte att ta det lugnt vá?! ;) Nu vilar du resten av kvällen å NJUTER av allt det braiga du gjort idag!!!