torsdag 24 mars 2011

Det känns fanimej liiiiite bättre idag. Iallafall om man jämför med hur det känts den senaste veckan. Inte bra. Absolut inte bra. Men inte lika illa iallfall. Hoppas verkligen att det går åt rätt håll nu. Ska greja iordning det sista och sen beger vi oss iväg.

Ha det så bra här hemma!

4 kommentarer:

Rebecca sa...

hoppas det håller i sig :)

Ha en trevlig resa.

Kram

Essi sa...

Ha en härlig resa Milla och njut! Jag har äntligen hittat lite tid till att läsa blogg och måst säga att de har hänt mycket här hos dig. Jag älskar lampan och jag älskar kopparna, super fina fynd..sådan som jag oxå velat göra! Väntar med spänning att höra allt om din resa :) Kram

Joh@nn@:s sa...

tack Milla =) va snäll du är du är fin du me hoppas du får de trevligt på din lilla resa kram

Therese sa...

Härligt att det kändes iaf lite bättre idag!
Massage låter som en bra idé! Och jag tror absolut att det kan vara bra att koppla av och varva ner, men med avspänning tänkte jag mer på aktiv avspänning. Att man lägger sig ner (eller sitter) och känner efter hur det känns i kroppen och om man känner att man är spänd någonstans så försöker man slappna och känna skillnaden. Att tänka på andningen och försöka andas med magen. Man kan föreställa sig att man blir lugnare och mer avslappnad för varje andetag, att man andas in värme i hela kroppen. Sen kan man även spänna musklerna en stund och sen slappna, från tårna och uppåt. Först tårna och fötterna, sen vaderna, knäna, lår och så vidare. Det kan vara lättare att börja med den varianten. Personligen så är jag inte jätteförtjust i varianten att spänna först utan gillar mer att liksom tänka mig avslappnad.
Det finns skivor där nån pratar och vägleder avspänningen, jag har ett par stycken om du känner att du skulle vilja testa :)
Kram!