torsdag 21 juni 2012

Liten uppdatering: vi har gett Molly lite ersättning då och då, som mest 75 ml på en dag. Hon har varit lite prickig men det är svårt att säga om det beror på allergi eller att hon är ovan mjölk. Testade att ge en flaska mjölkfri ersättning häromdagen men hon vägrade! Hon spottade och frustade som om jag försökte förgifta henne. Efter att ha smakat på skiten förstår jag henne. Fy fan.

Hennes humör har varit mycket bättre!
Vi har spenderat veckan hos J i Vänersborg. I måndags gav vi Molly hennes första smakportion gröt. Mjölkfri sådan. Hon gapade som en liten fågelunge och tyckte jättemycket om det. Sen har hon fått lite varje dag sedan dess. Hoppas på att kunna byta
ut ett mål amning mot ett helt mål gröt snart.

Molly har av någon anledning slutat sova ordentligt på dagen. Har vi tur blir det tre 20-minuters tupplurar. Idag har det bara blivit två.

Ena husvisningen kändes intressant och vi har funderat lite på eventuella bud. Dock verkar vi inte vara de enda intresserade, så vi får se hur det blir.

Vi är superförkylda allihop! I förrgår blev J sjuk, igår Molly och idag jag... Inatt var Molly vaken halva natten och var väldigt orolig och kunde inte komma till ro, stackarn. Vi mår inte alls bra. Midsommar kommer således inte att firas av oss alls i år, istället kommer vi att vara hemma och kurera oss.

Det var en liten uppdatering iallafall.

1 kommentarer:

Emma - mamma till två sa...

Trist att ni får kämpa så.. :( Vi är också inne i en dålig natt-sömn-period just nu och det är inte roligt alls.. :S

Tjejen som fotade oss nu senast tar 500 kr för 10 bilder. Men då äger hon bilderna och ni får framkalla genom henne. Vill ni äga bilderna själva och få dom på skiva så kostar det ytterligare 500 kr.