fredag 6 juli 2012

Godmorgon!

Vi börjar få in lite rutin på detta med Mollys nattsömn och nu somnar hon oftast runt 21.00 ungefär och vaknar mellan 7.30 och 8.30 för det mesta. Nu har både jag och Molly käkat frulle (mackor för mig och gröt för Molly) och hon har precis lagt sig för en förmiddagslur.

Denna gång gick det jättebra för henne att somna själv! Jag la bara ner henne i sängen och gick ut. Gick tillbaka ett par gånger och kikade och då låg hon där tyst och tittade sig omkring. Sista gången jag gick in hade hon somnat. :) Det är så himla skönt vid de tillfällena när det går så bra och hon inte alltid måste ligga i famnen för att komma till ro.

Efter Mollys nap ska vi gå till syrran och Leon. Vi har umgåtts med dom jättemycket i veckan och det är så härligt och mysigt. Vi har varit ute och njutit av det fina vädret hela dagarna och bara gått in för att äta och sen gått ut igen. Slöa sommardagar med två av de jag tycker om mest i hela världen! Det är så kul att höra Leon nu, han pratar som bara den. Längtar tills Molly kommer upp i den åldern och hon börjar prata och busa omkring. Fast det är ganska bekvämt att ha henne stilla på en filt i skuggan också. Hehe. Alla åldrar har ju sin charm!

Idag kommer J hem! Då ska vi direkt på en husvisning. Sen ska vi iväg och göra diverse ärenden. Jag och Molly följer med till Vänersborg på söndag. Vill inte vara ifrån honom mer än nödvändigt.

Trevlig fredag allihop!

3 kommentarer:

Frida sa...

vad bra att du fick lite lugnande ord från BVC. Det är nog få barn som växer i en jämn kurva - så länge det inte går nedåt är det ju bra.
Mollys sovrutiner är jag avundsjuk på, jag har inte sovit en hel natt på väldigt länge...
Var kollar ni på hus? i Grums?

Marie sa...

<3

Milla sa...

Hon vaknar förstås ca 2 ggr per natt och vill äta. Så jag har inte heller sovit en hel natt på typ 9-10 mån.

Japp. I Grums med omnejd. :-)