onsdag 18 juli 2012

Det är uppenbarligen inga smålänningar som läser bloggen. Har tyvärr inte fått in ett enda tips på var man kan bo/övernatta. Attans!

M är fortfarande superhård i magen och skriker och ggråter när hon försöker bajsa. Ringde 1177 förut och de rådde mig att boka tid på Vårdcentralen imorgon om det inte blivit nåt resultat, eftersom jag typ provat ALLT. Idag kokade jag egen katrinplommonpuré på tre plommon och hon smällde i sig alltihop. Det kom liiite bajs förut, men inget att skriva hem om. Imorgon ska jag köpa kiwi och messmör och testa. Sen blir det VC om inget förbättring sker.

Idag har vi träffat fina Robert, vi har varit ute och promenerat.
M sover en sväng, när hon vaknar ska hon få en flaska ersättning och sen hoppas jag hon somnar för natten runt 21.30. Hon har sovit jätteoroligt de senaste nätterna och vaknar runt 03.00-03.30 och är vaken i nån timme innan hon somnar om, samma sak runt 06-tiden.

Well, imorgon kommer J hem! S E M E S T E R. :D

4 kommentarer:

Trivsamma förändringar sa...

Stackars liten!
Det är inte ersättningen hon blir hård i magen utav? Vet ju att Marias Love blev jättehård i magen av det och får ersättning utskrivet på recept.
Om jag räknat rätt så är hon väl 6 månader fyllda nu, hon kanske tål välling bättre? Det mättar ju även lite bättre och leder ju ibland till bättre nattsömn...

Hoppas iallafall det löser sig snart och att ni får en trevlig semester!

Det enda Småland-tipset jag har är Västervik där det finns en kanonfin camping som vi bodde på när vi var små...

Kram Maria

Milla sa...

Vet inte om det är ersättningen, men hon får ju bara 1-3 flaskor/dag så det borde inte vara det tycker jag? Svårt att veta som sagt. Tror mer på att det är mat + gröt + ersättning i kombination. Jag ammar bara 2-3 ggr/dag nu så magen har kanske inte vant sig riktigt. Får han mjölkfri ersättning på recept då eller?

Mm, vet inte om jag vill byta ut ersättnignen mot välling ännu, då jag tror att ersättning är bättre näringsmässigt. Är så kluven till det där.

Västervik är superfint! Tack för tips, både på välling och stad. :) Kram!

Erika sa...

Jag har bott i Kalmar och det är också superfint :-) Finns ett hotell mitt i stan, tror det är ett scandic hotell

Malla sa...

hej! förlåt själv, för att jag varit kass på att komma in här senaste tiden! men det är ju sommar! :D
ja, vi har målat ett trägolv vitt, slitstark färg och 3 varv. Nu, efter 2 år, måste vi måla på det och då tänker vi ta minst lika många lager färg igen och sen se till att låta färgen härda ordentligen innan man börjar kasta in saker i rummet :)

Stor kram!