tisdag 26 november 2013

Jag har nyss vaknat. Ordet "TRÖTT" räcker inte längre till för att beskriva mitt tillstånd. Jag sov ändå helt okej inatt och var bara uppe på toa en gång(!) Lämnade M på dagis kl 9.00 och tog bara lite frukost när jag kom hem. 9.30 låg jag i sängen igen. Nästa gång jag tittade på klockan var den 12.05! Gissa paniken. 
Jag sov alltså i 2,5 h.

Jag fick skitdåligt samvete förstås och försökte kompensera genom att plocka ihop alla Mollys leksaker som låg och drällde över hela vardagsrumsgolvet, tömma sopor, vattna blommor, ringa ett viktig samtal, ta upp kyckling ur frysen till dagens middag osv. Allt på rekordtid.
Nu har jag hällt upp ett glas iskallt bubbelvatten och däckat i soffan. Konstigt nog känner jag mig inte det minsta piggare än förut. Trött, det beskriver verkligen inte på långa vägar hur jag känner mig. Helt slut, eller utpumpad är mer korrekt.

Igår hade jag molvärk i både magen och ryggen och blev lite skraj, har inte känt nåt i ryggen förut men kommer ihåg att det var så det kändes med M när värkarna satte igång, just i ryggen, fast mycket värre då. La mig på soffan och vilade och det hjälpte faktiskt.
2/12 har jag nästa besök hos barnmorskan. Gick in i vecka 34 idag. (33+0) <3

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej, Vad roligt att du skriver lite i bloggen igen.
Jag hade sammandragningar från 4:e-5:e månaden med andra barnet,
på ett sätt var det bra för man blir påmind om att ta det lugnt emellanåt och det gör man ju inte alltid med en liten hemma.
Åh vad fin hon är Molly, hur mycket pepparkaksdeg åt hon? Hos oss var det vilt krig när vi försökte baka pepparkakor förra året, nu väntar jag ett par år. Degen är för god :)

Milla sa...

Hej! Ja, jag tänkte göra ett tappert försök så får vi se hur länge det går denna gång. Jaså? Ja jag har haft sammandragningar ganska länge nu... Men R kom inte för tidigt va? Jag är lite orolig för att bebisen vill ut tidigare.
Tack! :-) hon åt inte överdrivet mycket faktiskt, bara litegrann.