torsdag 15 maj 2008

jag har sprungit runt som en yr jävla höna och letat säkerhetsnålar till nummerlappen, packat kläder som jag ska ha med som ombyte, tagit fram kläderna jag ska ha på mig och funderat på hur jag ska få med mig telefon, plånbok och kamera. för jag har ju ingen lust att gå på vårruset med en handväska på axeln, och dessvärre får inte telefon, plånbok och kamera plats i bh:n heller.
äsch, kameran kan man ju ha i näven, men telefonen... ja, den får nog faktiskt plats i bh:n nu när jag tänker efter. och plånboken får jonas ta med sig tillsammans med mitt ombyte.
känner mig lite stressad, för jag har nog massa saker kvar att ordna som jag försöker förtränga. jonas, larsa och figge kommer för att ta emot oss fruntimmer i stan sen.
då ska vi eventuellt gå och käka någonstans, om det finns plats någonstans, lär ju vara jävligt mycket folk inne i stan idag. finns det inget ledigt ställe går vi nog hem till gabbi och robert och köper med nåt gott dit.
det ska bli kul det här! hoppas bara att det inte blir alltför kallt ikväll.

nä, nu får jag nog faktiskt hoppa in i duschen, ringa jennie och fixa det sista som behövs göras innan avfärd mot storstan.
wish me luck!

0 kommentarer: