fredag 9 maj 2008

idag har jag suttit på min soliga balkong i några timmar och läst. fan vad skönt vädret är nu.
det är nästan tropisk hetta på balkongen. har plöjt igenom tre böcker på bara några dagar.
känns så avslappnande att sitta och läsa i solen. har kommit in i en såndär läsperiod då jag bara läser bok efter bok, nu har jag nog bara tre eller fyra böcker kvar som jag inte har läst.

igår var det då dags för "one night in india" nere på restaurangskolan, där det serverades indisk buffé till priset av ynka 140 riksdaler. från början var vi fem stycken som skulle dit, men i sista stund hoppade tre stycken av! så det var bara jag och robert kvar, vi diskuterade om vi kanske också skulle skita i det, men kom fram till att vi skulle få trevligt fast vi bara blev två och att det faktiskt inte är varje dag som det serveras indisk mat i krokarna.
så vi gick dit och åt. det var fantastiskt gott. bäst var den vegetariska grytan med keso och desserten som bestod av kanelpannkakor med hjortronyoghurt. mumma.
efter maten gick vi hem till mig och satte oss på balkongen och tog ett glas vin.
och självklart spelade vi några omgångar skipbo. :)

jonas har fått för sig att han ska baka.
idag skulle han göra kladdkaka sa han, och häromdagen var han och handlade två paket jäst för att han skulle baka kanelbullar. jag vet inte riktigt vad det har tagit åt honom, men det är riktigt gulligt måste jag erkänna.

marie kanske skulle kika förbi en sväng efter jobbet idag, och i eftermiddag ska jonas och jag iväg och boxas, för det är ju fredag idag. och förmodligen blir det väl tv-kväll med "så ska det låta" ikväll, om inte någon av våra vänner har tänkt att vi ska hitta på något annat kul.min soliga balkong. jonas har lovat att han ska sätta upp blomlådorna snart så jag kan plantera lite mer blommor.det bjöds på musikunderhållning nere på restaurangskolan.


eleverna har fått lära sig att vika supertjusiga servetter.


maten var bevisligen riktigt god som ni kan utläsa av min tomma tallrik.

kanelpannkaka med hjortronyoghurt kittlade gott i gommen kan jag lova.

robert smuttar vin på balkongen.

"kräftan" sitter också och dricker ett glas vitt i sommarkvällen.

så går det när man sitter ute och gassar i solen.

0 kommentarer: