fredag 23 maj 2008

imorse vaknade jag och var skitförbannad!
precis nedanför mitt sovrumsfönster, närmare bestämt i rabatten, gick två gubbar med en varsin trimmer och... trimmade! eller klippte eller sågade eller vad fan de nu gjorde. vilket oljud det var. det lät som att de var inne i sovrummet. klockan var inte ens 7.30 och jag tänkte surt att det måste väl för fan finnas någon slags lag om att de inte får börja innan kl. 8.00 iallafall. eller egentligen ännu senare.
det är ju så himla noga med att man inte får tvätta eller duscha eller spela musik efter kl 22.00 på kvällen och då måste det väl finnas någon gräns åt andra hållet också?
tänk bara på de stackarna som jobbar natt, kul att komma hem kvart över sju, precis hinna somna till och bli väckt av två morgonpigga gubbar med en varsin trimmer i näven 7.30 på morgonen!
de måste ju ha andra arbetsuppgifter under dagen, tysta uppgifter, som inte låter som ett flygplan som försöker landa i ditt sovrum. då kunde de ju göra det först och sen framåt tio eller efter lunch t.o.m, så kunde de ju börja fixa häcken i rabatten. det är väl inte för mycket begärt? well. livet i hyresrätt i ett nötskal.
jag grymtade lite under kudden som jag försökte dämpa ljudet med, och så småningom somnade jag faktiskt om igen.

ska snart iväg och jobba nu. tänkte svälja 15 vitpepparkorn för att förhoppningsvis motverka magsjukan. hypokondriker som jag är så tycker jag redan att jag känner mig lite illamående och lite orolig i magen, men de sa att det värsta var över nu så vi får väl se hur det går.
wish me luck!

0 kommentarer: