torsdag 29 maj 2008

det var ju tänkt att jag skulle kolla på film med robert igår, men det blev inte av denna gången heller. han var tvungen att sticka iväg och jobba natt så vi hann inte med någon film. något säger mig att det inte är meningen att vi ska se den där filmen. maten hann vi dock med att fixa. det var fantastiskt gott, och så enkelt dessutom!

var på plantagen med lilla mamma idag och köpte massor av blomster till mina blomlådor på balkongen, plus en hängampel och en liten petunia att ha på bordet. så jag har planterat och haft mig hela eftermiddagen. det blev tjusigt och ser väldigt ombonat ut. ska försöka ta en bild på hur det ser ut. fast mina hänglobelior är så små att de inte börjat hänga än, men det kommer väl senare i sommar.

skulle ju ha bakat tårta idag också, men det blev inget. orkade inte, för jag och jonas har städat som attan. jonas dammsög, och så ska han dammtorka imorgon, och jag diskade, skurade golven och städade toan. vill ju att det ska se någorlunda fräscht ut när man får gäster. så det blir tårtbak imorgon förmiddag istället. sen bär det av till karlstad eftersom vi ska ut och äta och fira min födelsedag, som är på lördag. ska försöka ta med kameran och dokumentera kvällen.
skriver nog på lördag om tillfälle ges!
robert och jag satt ute på hans balkong och njöt av kvällssolen.

mm. kycklinglådan är på väg ut ur ugnen.


robert lagde mat så riset flög över hela köket! resultatet blev dock utsökt.

1 kommentarer:

Mia sa...

Såg gött ut! Vilken kock han är den där Robert! :-)
Dyrt med blommor det är du!