söndag 11 juli 2010

FY FAN, vad allergisk jag är idag! Näsan rinner och jag nyser hela tiden, samtidigt som ögonen också rinner och det kittlar som attan i hela snoken på mig. Jävligt irriterande. Nu har jag tagit min första allergitablett för i år. Ska bli spännande att se om det hjälper. Förra året hjälpte inte de receptfria tabletterna ett skit. I år har jag konstigt nog inte varit sådär jätteallergisk förrän nu på sistone och därför inte behövt ta några tabletter. Men om jag ska klara jobbet idag så hoppas jag verkligen att det går över.
Idag är det ganska mulet men ändå varmt. Skönt att det är lite halvdant faktiskt, känns bättre att jobba när inte solen skiner. Då vill man göra annat!

Jag har fortfarande inte riktigt smält nyheten om att Hultan ställts in. Det känns skitkonstigt. Vad har hänt med dagens kids? Är de inte lika musikintresserade längre?
Hult är ju faktiskt en jävligt rolig festival! Hade jag varit några år yngre hade jag med all sannolikhet varit där. Nu är jag alltför gammal och bekväm av mig. Men oj, så mkt roligt jag haft på festivaler i mina dar tillsammans med syrran! Bland annat Hultsfred. Jag älskar det. Stämningen, människorna, musiken, gemenskapen och allt. Att bara glida omkring där dag efter dag och inte ha några problem. Att bara uppfyllas av musiken och glädjen och inte tänka så mycket på morgondagen. Att bara vara. Att bara njuta. Allergisk var man. Jämt. Kan man vara annat när man tillbringar en vecka i gräset på campingen? Men det sket man i. Det märktes knappt. Ett par öl eller några glas vin bara, och man var redo att börja dagen. Skitsamma om näsan rann!

Det jag inte älskar så mycket längre är campinglivet, leran, regnet och obekväma sovställningar. Yes, jag ÄR gammal. Jag sa ju det. Förr bekom det mig inte det minsta att ligga ihoprullad i ett 40-gradigt varmt tält på gamla, skrynkliga kläder och bli stel. Det hörde liksom till på något vis. Nu skulle jag gärna gå på festival, gärna uppleva campingen och stämningen där, för det är fan halva nöjet, men slippa sova i tält. Det går bort.
Jag saknar att gå på festival. Det gör jag faktiskt.

Jaja, jag svamlar. Jag ska strax gå och göra mig redo för jobbet här. Håll tummarna för att allergin blir bättre under dagen.
Later.

3 kommentarer:

K sa...

Ett inlägg som jag kunde skrivit själv...håller med till punkt och pricka. Älskar festivaler, men numera hade jag nog valt hotell.

Förlåt!!!!!!!!!!!! att jag inte hört av mig, har varit lite komatös på sistone höhö. Har gjort flera nätter denna veckan, ons-lör och nu har jag ledigt. PUH. Hoppas allt är väl, mailar nog istället - många snokande ögon här bland bloggarna haha. :D

KLEM från K

Marie sa...

Var ni till Lassehall och solade eller? :-)

Hu för att campa säger jag. Har sovit i tält en gång och det gör jag aldrig mer om *s* husvagn går väl an i nödfall :p men det är allt bäst att vara nånstans med riktig toalett, dusch och säng :-)

Hoppas allergin håller sig borta nu då, det lilla regnet som kom förit kanske hjälper till.

Rebecca sa...

Hej inte varit inne på länge.. Det går bra, vi väntar o väntar :/ Hur e det med dig?