onsdag 14 juli 2010

Jävlar vilken roadtrip vi har varit på idag! Kom hem nu runt 21.30. Vi har hunnit med massa loppisar, butiker och lite fika också. Försökte lägga in alla bilder i detta inlägg, men det verkade bli någon slags överbelastning. Well, vi började iallafall dagen på loppisen i Segmon. Där shoppade vi rätt mycket grejer, bland annat lite krukor, en varsin bok, ett par vaser och det bästa av allt, det bästa fyndet på dagen faktiskt - en jättehäftig golvlampa med stooor skärm! allt det där fick jag för endast 110 kr.

Vi fortsatte sedan mot Säffle där vi först besökte en rolig affär som heter Saker & Ting eller något sånt. Där inhandlades lite smått och gott. Sedan gick vi vidare till en riktigt skön shabby butik där vi handlade på oss lite småsaker. Vidare mot Snåljåpen där jag köpte en vas bland annat. Köpte thaimat till lunch och sedan gick vi förbi Pekås och köpte jordgubbar innan vi åkte mot Nysäter och gick in i en underbar butik där jag köpte en rosa duk att ha på köksbordet. Sen åkte vi vidare mot Långserud och Esters café. Jädrarns vad mysigt det var där! Köpte lite glasburkar att ha hemmagjord marmelad i och några burkar med lock att ha te och lite sånt i.

Sen åkte vi till hamnen i vackra Borgvik och hade picknick där i kvällssolen där vi kalasade på jordgubbar och alkoholfritt rosévin. Efter att ha suttit där en stund gick vi vidare mot Kvarnen och hyttruinen där vi traskade omkring och njöt. Till sist återvände vi hem med alla fynd. Och nu har jag precis placerat mig i soffan och tittar på SYTYCD.

Bjuder på lite bilder från Borgvik!

1 kommentarer:

Marie sa...

Härlig dag verkar det ha varit :-)