fredag 2 juli 2010

Som vanligt har det varit en ganska stressig dag på jobbet, men den har gått ovanligt snabbt!

Jodå. Dagens plan på intensivt slappande efter jobbet gick i lås minsann. Jag var hemma hos far en sväng direkt efter jobbet. Satt ute i solen en stund där och sen gick jag hem för att stoppa något i magen och efter det satte jag mig på balkongen och läste. Softande på hög nivå! Skönt var det.

Nu har mannen i huset kommit hem. Det väntas grill här ikväll. Det blir hemmagjord potatissallad med färskpotatis och grillad kycklingfilé och lite rödvin till. Kycklingen har jag slängt i en vanlig allroundmarinad som jag hottade upp med massor av färska örter - rosmarin, basilika och timjan. Det blir nog smarrigt. Jag är hungrig som en varg!

Jag har precis kommit ur duschen och sitter i pyjamas. Myspys.
Har vattnat alla mina blomster både inne och ute och imorgon blir det kanske till att rensa lite i blommorna på ballen. Men det är imorgon det. Resten av kvällen idag ska jag bara ta det lugnt. :)

1 kommentarer:

K sa...

Iii! Det var inte jag som satt vid datorn...det var BENNY! :-o Han hade inte tid att säga hej, han skulle bara kolla sin mail lr nåt, hehe. Kram på dig gumman - är du ledig i helgen??????????