onsdag 21 juli 2010

Egentligen har jag absolut inget att förtälja. Men eftersom ni förmodligen är sjukt nyfikna på vad min dag har bjudit på så kommer här en kort summering av dagen.

Sitter i nuläget i soffan och hänger. Har så jäkla ont i ryggen, detta beror både på tung arbetsbelastning på jobbet, att jag har stått/gått typ hela dagen plus att det verkligen känns i ryggen när man sitter på golvet i skräddarställning och målar krukor. Jobbigt.
Jag jobbade till 15.00. Direkt efter det åkte jag till affären och köpte potatis. Där stötte jag på syrran som var här i byn och skulle hälsa på pappa, så jag gick dit och umgicks en sväng jag också. Det var trevligt. Fick med mig några krukor hem från far också.

Efter det gick jag hem och pysslade lite med mina blommor och målade krukorna en sista gång samt målade de nya jag fick med mig idag. Och så har jag vattnat och gjort ugnsrostad färskpotatis med olivolja och vitlök. Har precis ätit nu. Egentligen skulle jag ha dammsugit, men jar orkar fan inte! :(

Det lär bli sängen tidigt tillsammans med min bok av Marian Keyes som sällskap. Jag är hur trött som helst. Tidig uppstigning väntar dessutom imorgon igen.

5 kommentarer:

j sa...

Jaha ja. Men när dom upptäckte den, så fick jag kortison har jag för mig, kommer inte ihåg om de va innan el efter operationen.. Men ialla fall, inget skulle göras åt den, så de va bara och leva med till den börja trycka mot ögat så de blev akut ner och ta bort den. Så nu tar jag hormon sprutor och kortioson o levaxin. Så åker ner till Gbg varje halv år på koll!

Marie sa...

Du får be om massage för din onda rygg :-)

Malla sa...

ja se där, då fick vi veta lite om din dag :) hoppas du nu lagt dig och din onda rygg och att den känns bättre imorgon!

J sa...

Ja fast de gick ganska bra ändå =) Duktiga läkare =) Jag bor i Lidköping =)

Marie sa...

Jo lite svårt att be om massage när man är ensam hemma i och för sig.
Men han kan väl gott massera dig när han kommer hem :-)