måndag 26 juli 2010

Igår spöregnade det. Regnet bara öste ner hela dagen. Ljudet var öronbedövade mot husvagnstaket. Vi gick och köpte färskt bröd och käkade frukost och sen gick vi tillbaka till sängen och lyssnade på musik och löste korsord ihop och läste böcker ända tills klockan var 13.00. Då bestämde vi oss för att göra något av dagen trots det trista och superkalla vädret. Trodde nästan jag skulle frysa ihjäl igår.

Vi åkte ner till stan en snabbsväng och traskade runt lite i regnet. Tröttnade snabbt. Därför åkte vi till Tanums Loppis - Bohusläns största loppis, istället. Där tillbringade vi ganska lång tid. Det är ju jädrigt stort! Hittade dock typ ingenting av värde så det var en besvikelse. Dessutom frös jag hela tiden så jag trodde jag skulle svimma. Usch, vad kallt det var!

När vi kom hem lagade vi mat - helstekt fläskfilé och potatissallad och duschade och gjorde oss iordning. På kvällen skulle det nämligen komma en trubadur och spela på Strandbaren på campingen så vi gick dit och lyssnade i en timme ungefär. Han var jätteduktig! Sen tröttnade vi på det och gick hem och lade oss och läste korsord i sängen istället.

0 kommentarer: