lördag 24 juli 2010

Ja, vi har inte kommit iväg ännu.
Jag hade ställt klockan på 06.00 men med tanke på att den var efter 01.00 när vi la oss igår var vi rörande överens om att sova en timme till när alarmet tjöt imorse. Uppstigning klockan 07.00 istället alltså.
Har precis packat det sista, vattnat blommor och samlat ihop sängkläder och sånt och J håller på med disken. Inom kort kommer vi att bege oss iväg. Jag ska köra.

Fan, vad kallt det är idag då! Höll på att svimma när jag kollade temperaturen föut och såg att det endast var 10 grader. Det är ju mitt i högsommaren för bövelen! Det ska vara varmare än så. Föredrar den tropiska hetta som vi haft ett tag, med fukten och allt, framför kylan som råder nu. Hoppas verkligen att sommaren kommer tillbaka, för än är den inte slut enligt kalendern även om det faktiskt känns som höst i luften!

Fortfarande ingen mens i sikte även om mensvärken håller i sig. Men så länge det inte kommer något blod är jag nöjd. BIM +1.

Nej, dags att fixa det sista och hämta bilen så vi kan dra någon gång.
Tjarå!

4 kommentarer:

Marie sa...

Trevlig resa :-) Skönt med lite andrum som du sa, njut av tiden :-)

Nej social fobi är ingen höjdare :-(

Titti sa...

Ha det så trevligt på er resa !!!! Vi drar till Grebbestad v 32!!!! Ska bli såå skönt. Och jag håller alla tummar och tår för att ni ska få det efterlängtade plusset på stickan!!! Det är ni verkligen värda!!!
Kram Titti

CarpeDiem sa...

ha en underbar resa och hoppas vädret slår om till det varmare och bättre sommarvädret. Fast ska man se på det så då så är det ju faktist "svensk sommar" nu och vi har bara blivit bortskämda med den tropiska värmen..... fast nog vill jag ha den hellre än 10+ och duggregn....

håller tummarna för +et föresten ;)

Malin sa...

...håller fortfarande tummar och tår!!! Det var så lite, man behöver lite, vad ska man säga, tröst ibland när livets djävligheter slår emot en. Ingen annan än en själv, vet hur det verkligen känns att må dåligt, att sakna något så starkt. Då är det inte "bara" att rycka upp sig, utan ge det lite tid. Men som sagt, jag har inte gett upp hoppet om dig, har du? Hoppas ni hade det fint på er tripp... kramiz m