fredag 23 juli 2010

Att gå och vänta på att lyckas bli gravid är rent ut sagt ett helvete. Att få ett + på stickan är det som jag önskar mig högst av allt just nu.
Det är så mycket känslor i kroppen. En sådan innerlig längtan. Frustration för att det inte tar sig. Ångest. Oro. Förhoppningar och förväntningar. Men också ren och skär sorg när det inte visar något +.

Det sägs att man ska slappna av. Men det är inte så lätt. Den där innerliga längtan efter att få bli mamma stressar kroppen på ett negativt sätt.
Man känner sig så jävla okvinnlig som inte lyckas bli gravid. Att inte kunna göra det mest kvinnliga och naturliga en kvinna kan göra.

Jag hoppas verkligen att jag kommer att få uppleva känslan av att inse att jag ska bli mamma någon gång. Och på ett eller annat sätt så kommer jag att få uppleva det. Det finns så många alternativ idag för människor som har svårt att välsignas med ett barn på naturlig väg.

Anyway. Idag har jag BIM. (Stayawaystayawaystayaway, mensjävel) Den förbenade mensen lär dock komma inom kort. Jag känner det. Har haft ont i brösten hela jädra veckan och haft mensvärk nu i flera dagar precis som att den är på väg. Så jag får väl återigen bita i det sura äpplet och inse att det inte lyckades denna gången heller.

3 kommentarer:

Marie sa...

Nä det är lättare sagt än gjort att försöka slappna av i ett sånt läge.
Hoppas det där pluset visar sig snart.
Kram.

Malin sa...

Jag vet, de flesta säger detsamma, att man ska slappna av. Om de bara visste hur svårt det är!!! Jag vet hur du känner, jag var själv i den sitsen för länge länge sedan, men som du vet blev det till slut 2 barn i allla fall, och jag ska verkligen hålla både tummar och tår för att du snart ska vara gravid. Till dess måste du tänka positivt, tänk istället att du snart kommer att vara gravid, och hur härligt det ska bli. Jag tror att det du tänker ofta kommer till oss, så det är värt ett försök!! Jag ska tänka att detta var dinsista mens på mycket mycket länge!!! Piggekram!

Malla sa...

Du skrev till mig tidigare då jag frågade, hur länge ni har försökt. Men alltså, jag vet itne så mkt om sånt, men ska man inte få gå på en utredning efter ett tag om det inte blir ngt? Jag hoppas iaf att bröstvärken inte är p.g.a mens.
Håller tummarna för er!
Kram