fredag 3 juni 2011

Jag hittade faktiskt en film på tv som inte var skitkass - Mr Brooks hette den. Helt okej. Den innehöll även kända skådisar som bland annat Kevin Costner och Demi Moore.

Jag har även tvättat en maskin och hängt den. Nu sitter jag och väntar på att J ska ringa. Hoppas han har tänkt göra det snart, för jag tror jag ska ta och gå och lägga mig inom kort. Är liksom lite uttråkad och har inget att göra. Det kanske blir så att jag går och lägger mig och läser en stund istället för att sitta här och hänga.

Förresten. Var har alla besökare tagit vägen? Jag hoppas att det beror på det vackra vädret att besöksstatistiken har gått i botten. Ni verkar även ha slutat kommentera? Det är ju lite trist förstås.

4 kommentarer:

Jane sa...

Mkt jobb, vårtrötthet och fint väder skyller jag på iaf :) Tack för awarden.. Ska ta tag i mitt liv igen i morrn efter en god natts sömn. Kram på dig! :)

fröken solstråle sa...

Man blir sämre att ta sig tiden när solen skiner!!!
Såg filmen jag med efter fotbollen har sett den förut men ingen tiopoängare ( trots att mannen älskar den)
hoppas du får en fin helg!!!!

Kramar

Malla sa...

har inte hört talas om den filmen, tror jag. Vi såg en ok film i förrgår men jag minns tusan inte vad den hette :P

Anonym sa...

Inte vågar man lämna någon kommentar till dig... Du blir ju så vansinnigt arg och ledsen om man inte säger något "bra" eller "snällt"...!! Och förresten handlar ju inte din blogg längre om längtan efter ett barn. Du har inte nämnt detta på flera veckor. Man kanske inte orkar kommentera dina maträtter, eventuella träning, eventuella trötthet/pigghet eller ditt hemska arbete med ditt stora ansvar för de jobbiga patienterna....!! Man kanske bara läser och låter det vara bra så.... eller så läser man inte alls... Man gör ju som man vill!!!!