söndag 12 juni 2011

Hemkommen från jobbet. Thank god. Det har varit en bra dag förvisso. Vi har bara varit "vikarier" (Jo, jag är ju fast anställd men just nu går jag på ett långvik) och det kan vara ganska skönt ibland då man kan lägga upp dagen precis som man vill med sina egna rutiner. Som funkar minst lika bra, om inte bättre! Jag har dessutom jobbat med två jättegulliga tjejer.

Men imorse hade jag verkligen ingen lust att gå till jobbet. Jag hade ont i magen och var sjukt trött när klockan ringde. Men nu är arbetsdagen gjord och jag är ledig i två dagar. Sweet! Funderar på en eventuell powernap på soffan inom den närmaste framtiden. Men jag är hungrig också, så det kanske är bäst att stoppa något i magen först. Resten av dagen och kvällen lär gå i lugnets tecken iallafall. Kanske blir det en film ikväll? Jag har inte diskuterat saken med J, för han är och spelar tennis. Men han brukar inte tacka nej till en filmkväll.

2 kommentarer:

Malin sa...

Oj oj oj.... Jag håller med dig Milla, jag tycker man ska strunta i att både läsa och kommentera om man ärndå inte är intresserad av det du skriver. SNÄLLA kommentarer kan man ge, annars kan man låta bli! Kraaaaaam

Titti sa...

Jag håller oxå med dig Milla !!!! Kram kram Titti