onsdag 22 juni 2011

Jag har fanimej haft huvudvärk idag också. Började med att stoppa i mig 2 panodil klockan 06.00 imorse, men det hjälpte föga. Efter lunch lättade det något och jag var istället "bara" tung i huvudet. Nu känns det lite bättre, men jag känner mig fortfarande inte riktigt fit for fight. Kanske börjar bli sjuk? Känner mig lite febrig. Jag har iallafall inte gjort ett vettigt handtag sedan jag kom hem från jobbet och lyckligt lottad som jag är har J precis kommit hem och ska ge mig föda. Han står vid spisen just i detta nu och förbereder. Thank god.

Jag satt precis och tänkte på att jag var sjukt sugen på chips. Lättsaltade chips. Jag såg en chipsreklam på tv och blev med ens väldigt intresserad. Jag äter chips typ tre gånger om året i vanliga fall, men nu blev jag bara hemskt sugen. Döm av min förvåning när J kommer hem med två påsar chips, varav en är lättsaltade till mig. Detta utan att jag bett honom köpa med. Snacka om mindreader!
1 kommentarer:

Trivsamma förändringar sa...

Det är kärlek det! =)

Hoppas du snart mår bättre. Men hormonerna i kroppen kan göra att man får alla möjliga symptom innan kroppen vänjer sig vid dem!

Kram Maria