onsdag 29 juni 2011

Jag har sovit som en kratta inatt. Började denna onsdag med att nysa 7 gånger precis efter varandra. Det verkar således som att allergin inte kommer vara något bättre idag än igår. Skit.
Gick ut i köket nyss för att kolla temperaturen ute - den visade på 20,5 grader. I SKUGGAN. KLOCKAN 8.00 PÅ MORGONEN. Förstår ni att det kommer att bli hot idag? Men inte mig emot.

Jag ska göra mig iordning här. Jag ska nämligen snart in till CSK för att ta en massa prover. Dessutom har jag en tid på Specialistmödravården där jag ska kolla mina ögon. När man blir gravid slutar man att äta medicin för förhöjt prolaktinvärde eftersom prolaktinet skjuter i höjden på alla som blir gravida. Det är liksom normalt då.

Vad som inte är normalt är om min tumör på hypofysen börjar växa och trycka på synnerven till följd av det förhöjda prolaktinvärdet. Detta kontrolleras med någon form av synundersökning. Undrar vad de gör OM det visar sig att tumören är stor som en tennisboll? Usch. Vill inte tänka på´t. Synundersökningen görs iallafall 2-3 gånger under graviditeten och det känns bra att de har lite koll på en.

Well. Bäst att gå och käka frulle och göra sig redo. Hoppas ni får en fin dag i solen!

4 kommentarer:

spiderchick sa...

hoppas besöket går bra :-)

Sophie Kinsella och Marian Keys är snorbra, jag håller med :-) kram

Marie sa...

Hoppas det gick bra :-)

Jane sa...

Åhh hoppas att du såg någorlunda idag då så att allt är oki :) Varmt är bara förnamnet idag.. men jag ska inte klaga ;) Kram på dig!

Malin sa...

Nu är det så att jag har BESTÄMT att den där dumma tumören ska sluta bråka med dig och istället låta dig njuta av det ljuvligaste vi någonsin får vara med om! Så det så!!! Kram på dig!