torsdag 9 juni 2011

Vi ska strax käka vegetarisk lasagne och kolla på film. Om jag orkar hålla mig vaken. Känner mig skittrött just nu. Och så är det så jävla VARMT och klibbigt. Det behöver åska. Massor. Vi behöver en rejäl urladdning.

Imorgon blir det en snabbvisit till stan och sen väntar kvällsjobb på mig och helgjobb resten av helgen.
Känns som jag kommit in i en bloggsvacka igen. Jag har ingen inspiration och får inget gensvar eller kommentarer från er som läser så det känns liksom lite sisådär allting. Det blir förhoppningsvis bättre. Men bli inte förvånade OM jag skulle ta en liten paus på några dagar. Då vet ni isåfall varför.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tack snälla du!! Ja jag försöker och inte oroa mig. Sen när man fått order om soffläge, kan man hitta på massa o få tiden att gå riktigt..

Hoppas det går bra för er..

Kram <3

fröken solstråle sa...

Men åh jag läser ju... vet att jag är kass att kommentera men ska träna=) hihi

Hoppas jobbhelgen går bra, häruppe är det världens finaste väder just nu, hörde att det är riktigt regningt och åskigt söderut, så hoppas ni kan mysa till det om ni får oväder=)

Bloggsvackor har man ju lite då och då, det måste inte alltid vara så innehållsrikt heller=)


Kram kram!

Malla sa...

ja gudars jag har inte orkat ommentera mkt sista dagarna! tror det blir lite mindre bloggande och bloggläsande nu när det är sommar :)
kram på rej

Anonym sa...

Jag känner samma :) när man inte får respons skiter man tillslut i det. Nu har jag själv varit kass på det där med att kommentera.. men ska bli bättre!!! Jag försöker att skriva minst en kommentar varje kväll då jag läser alla bloggar :)

Kram /lising

Anonym sa...

En kommentar i varje blogg alltså, haha :D

Lisa

Marie sa...

Ja du är den första som kommenterat hos mig på hela veckan. Så jag förstår känslan.

Ja vi får hoppas det händer något med plantorna på balkongen :-)

Jag börjar semestern vecka 27 med lite tur :-) Än så länge är ingenting bestämt. Kanske ett besök till Liseberg eller Gröna Lund och så Harry Potterfilmen på bio i mitten av juli.

När ska ni bila omkring i Sverige då?

Pinglan sa...

Kikar in och lämnar ett avtryck! Trevlig blogg du har!! Ha en härlig dag! /Melinda

Jenny sa...

Jag läser och ska bli bättre på att kommentera, får skylla på tiden.. Sitter och läser ikapp lite nu.. Som vanligt tycker ja du ska skriva om de du vill, jag gillar dina inlägg när du visar upp outfiten och lite "hemma hos" :). Allt med bilder är lite roligare tycker jag, fast det är jue bara jag.

Keep up the good work!

Anonym sa...

Inte vågar man lämna någon kommentar till dig... Du blir ju så vansinnigt arg och ledsen om man inte säger något "bra" eller "snällt"...!! Och förresten handlar ju inte din blogg längre om längtan efter ett barn. Du har inte nämnt detta på flera veckor. Man kanske inte orkar kommentera dina maträtter, eventuella träning, eventuella trötthet/pigghet eller ditt hemska arbete med ditt stora ansvar för de jobbiga patienterna....!! Man kanske bara läser och låter det vara bra så.... eller så läser man inte alls... Man gör ju som man vill!!!!