fredag 14 februari 2014

Vi slog inte på alltför stort i år med trerätters middag. Det kändes inte riktigt som det var läge för det.
Men en god middag blev det iallafall! Kyckling i lergryta. Ojojoj, så gott. Undrar varför man inte använder den där lergrytan lite oftare. Eller nej, det undrar jag egentligen inte. Jag vet svaret. För att det tar för lång tid! Men det var värt att väntas på.

Vi gjorde en hel kyckling med färsk timjan, citron, vitlök, chili och lite andra göttigheter som rödlök, morot, palsternacka och potatis. Supergott som sagt. Det var dock ingen romantisk måltid på tu man hand tyvärr. Nej, lillan skrek och skrek så vi fick typ hetsäta i omgångar medan den andre fick sitta instängd på Mollys rum och försöka trösta och lugna den lilla kraken. (M sover i vårt sovrum.) Lillasyster skriker än förresten.
Men det kommer fler alla♥dagar och romantiska middagar. Förhoppningsvis utan skrikande kolikbebisar.

Hoppas ni haft en fin fredagskväll iallafall! Själv hoppas jag på att få krypa i säng snart. Sov ungefär 1,5 h inatt. Kunde inte somna (var det fullmåne?) plus att lillan var vaken väldigt mycket också. Så denna morsan är rätt sliten ikväll.

1 kommentarer:

Marie sa...

Min fredagskväll bestod i att se klart femte säsongen av The Big Bang Theory och sen de tre första avnitten av True Detective :)

Hoppas ni fick sova bättre natten till idag.
Kram på er