tisdag 4 februari 2014

...

Igår var vi till akuten med bebis. Hon var slö, åt dåligt och kräktes två gånger. När vi kom in visade det sig att hon hade feber och nån infektion i kroppen sa doktorn. Hon hade dessutom gått ner typ 35 g i vikt sen vägningen i torsdags. Doktorn funderade på om jag hade nog med mjölk men efter att ha vägt henne före och efter amning konstaterade han att det nog inte var det som var problemet. Det var dock ett OBS på vikten.

Träffade världens bästa doktor iaf som bad oss åka in idag igen om hon hade feber på morgonen. Det hade hon inte. Däremot ringde doktorn imorse (fatta det då, en akutläkare som ringer för att kolla läget dagen efter!) S har nyst och varit lite snorig idag. Hon är dessutom inne på sin SJUNDE timme av gnäll och skrik och har ont i magen. Hon har inte bajsat idag. Har ätit lite dåligt igen också.

Som om inte det räckte blev M sjuk i lördags. Har haft hög feber och nåt som vi trodde var vattkoppor då vi hörde att det gick på förskolan. Skitmånga barn är smittade och BVC och VC är inkopplade och det har spekulerats om det är vattkoppor, svinkoppor eller höstblåsor men symtomen stämmer inte in fullt ut på nåt av det. Idag kontaktade de Smittskyddsinstitutet och eventuellt är det höstblåsor som löpt amok och muterat och utvecklats till nåt eget nytt virus. Tror M har blåsor i munnen för hon säger att hon har ont och äter knappt nåt. Hon är dessutom rätt hängig fortfarande efter fyra dagar och gnäller och gråter för minsta lilla.

Inatt har jag sprungit i skytteltrafik mellan barnen och knappt sovit nåt. Nu har J tagit lillan lite så jag ska få sova en stund. Räcker det inte snart nu? Borde vi inte få det lite lugnt ett tag? Lider med de små för att de mår dåligt. :(

1 kommentarer:

Marie sa...

Låter jobbigt allt det här :/ hoppas det vänder för er riktigt snart.

Kramar