fredag 28 februari 2014

Tack för era kommentarer. De värmer verkligen och ger mig mer ny energi än ni kan ana. Har varit vaken med barn stor del av natten igen och är jättetrött idag.

Jag var faktiskt nervös inför undersökningen av lillasysters njurar idag men enligt läkarens preliminära svar såg han inget konstigt idag. Så jävla skönt!

M äter penicillin för det fanns några diffusa bakterier i urinet. Läkaren var väldigt luddig när hon förklarade och sa att det ju även i vanliga fall finns bakterier som SKA vara där och de vill man inte behandla bort, men att eftersom det fanns något där och hon dessutom är röd och irriterad i underlivet skulle en penicillinkur ges. Typ så.

2 kommentarer:

Linda Griffin sa...

Ouch vilken tuff tid ni går igenom :( Hoppas verkligen det vänder snart! Kram ♥

Malin sa...

Märkligt det där... som jag skrev på FB har jag ju några vänner osm har varit med om detsamma.. Det existerade verkligen inte när mina var små, så min fundering är ju, hur är dagens blöjor? De är väl mer o mer tillverkade för att tåla så mycket vätska som möjligt, men frågan är om det är bra?? Förstår att ni har det supertufft, men jag lovar dig, efter regn komer sol.. det kommer att vända! Kram på dig!