måndag 17 februari 2014

Idag har det varit rena rama vårvädret här med strålande solsken, 6 plusgrader och fågelkvitter. Underbart.
Tog en promenix med mamma och barnen och passade på att sticka in och väga lillan en snabbis. Tack och lov hade hon faktiskt gått upp ca 90 gram sen i fredags och idag vägde hon 4080.

Natten var hemsk. Satt uppe med lilla gaphalsen till 1.30. Sen vaknade hon strax innan 03 och ville äta. Vid 4-snåret vaknade storasyster och var vaken nån timme. Sen var det amningsdags igen vid 7.00. Ja, ni fattar.... dessutom hade jag fortfarande världens huvudvärk och fick ta värktabletter både inatt och imorse. Det gick inte över förrän i förmiddags.

Första dagen ensam med barnen har gått osannolikt bra. Inga fighter med M, hon har ätit som en häst och pysslat om lillasyster. Lillan har å sin sida mest sovit och ätit under dagen. Nu väntar vi på att pappan ska komma hem så jag kan börja med middagen. Hoppas resten av eftermiddagen/kvällen/natten fortsätter i samma anda. Men det är väl att hoppas på för mycket kanske. Nån måtta får det ju vara. ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är hon himla lik storasyster? Jättefin iaf :)

/Sofie

Milla sa...

Tack Sofie. ♡ Och ja, de är lika. Fast jag tyckte nog de var ännu mer lika alldeles i början. Nu börjar hon få ett lite mer "eget" utseende tycker jag. :)