torsdag 13 februari 2014

Ingen skrikfest idag! Kors i taket. Inte ännu iallafall bör kanske tilläggas. Lillan sover för tillfället och jag ska göra detsamma. Jag inser självklart att det förmodligen inte är slut på skrikandet för gott, men en hel kväll där det varit tyst och lugnt har varit guld värt. Tänk att det finns de som har det såhär jämt! De kan skatta sig lyckliga.

Imorgon blir det vägning igen då lillasyster fortsatt äter lite halvdåligt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tror alla som har spädbarn får stå ut med skrik, mer eller mindre förstås. e som har det så jämt borde nog bli oroliga för bebisen!

Anonym sa...

Vi är lyckligt lottade med barn som äter, sover och är allmänt tillfreds. De mår bra helt enkelt. Jag beundrar de som har bebisar som mår mindre bra, som har magont och kolik exempelvis och som skriker och skriker. Jag blir alldeles förstörd av att min lilla skriker och knorrar en halvtimme...kan inte föreställa mig hur jobbigt det måste vara både i hjärtat och huvudet att ha en som skriker timme, efter timme, varje dag.

Du är fantastisk! Jag hoppas att din lilla flickas magont snart är över!

Marie

Milla sa...

Klart alla barn skriker ibland, det förstår väl jag med. Vår lillasyster skriker inte konstant hela dagarna. Dock har hon kolik på kvällar och nätter och det var det jag syftade på.

Milla sa...

Tack snälla Marie för din kommentar! Det värmde.