tisdag 1 maj 2012

Ja, då har man åkt på mjölkstockning också. Kände lite under dagen att jag var öm, men det var inte förrän igår kväll som jag kände en knytnävsstor knöl i ena bröstet! Trots att Molly sög så fick hon inte upp den som hon brukar få när jag får knölar. Panik!

Knölen var så stor och hela bröstet jätteömt. Jag höll på och masserade och försökte pumpa ur, men knapp 15 ml fick jag ut. Gulp. Efter lite mer masserande (aj!) lyckades jag pumpa ut 55 ml till slut och jag kände att knölen nästan försvunnit helt.

Nu är jag dock jätteöm på hela bröstet och kan knappt ta på det. Det gör svinont. Är det normalt? I övrigt tror jag att själva knölen är borta.

Nåja, klockan är mitt i natten här och det är väl dags att försöka fortsätta sova innan det är dags för Molly att äta igen.

5 kommentarer:

Tessan sa...

När Robin var född så fick jag mjölkstockning så jag vet hur fruktansvärt ont det gör. Jag blev jättesjuk med feber och kunde inte lösa upp det själv, men vi fick låna en elektrisk bröstpump (handpumpen jag hade funkade det inte med) på BVC. Vet inte om de lånar ut fortfarande eller vad du har för pump, men med en elektrisk så blir jobbet mer "ordentligt" gjort.

Zara sa...

Naaej, inte du med! Mitt försvann också, men är fortfarande öm ett par dagar efter, enligt den äldre visa generationen är det normalt att det är så :)

Anonym sa...

It's appropriate time to make some plans for the future and it's time to be happy.
I've read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read more things about it!
Take a look at my web page ... transfer rumours premier league 2012

Anonym sa...

Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous
to and you are just extremely magnificent. I really like what you've acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it wise. I cant wait to read much more from you. This is really a tremendous website.
Visit my blog post - football transfer rumours news

Anonym sa...

Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it's really informative. I am going to watch out for brussels. I'll appreciate if you continue this in future.
Numerous people will be benefited from your writing.

Cheers!
Also visit my blog ; pizza games houston texas