torsdag 10 december 2009

10:e December idag. Nobeldagen, vilket innebär att det även är min lillasysters födelsedag! Hela 24 år blir hon. Ofattbart att min lilla har blivit så stor! Grattis gullunge.

Sov lite bättre inatt faktiskt. Inte riktigt så illa som igår iallafall. De höll dock på och röjde i skogen här utanför imorse igen så på morgonsidan fick man definitivt ingen ro. Vaknade med lite ont i halsen och vågade inte träna. Det kommer och går det där halsontet men verkar inte bryta ut. Konstigt.

Istället för att träna gick jag ut och gick en promenad i den bitande kylan istället. Det var så otroligt rått ute och kylan trängde sig igenom kläderna. Usch. Gick iallafall till Apoteket och hämtade ut min medicin så nu är jag 420 spänn fattigare. Kul. Sedan var jag väl ute i en timme till eller så. Stötte ihop med en gammal arbetskamrat som jag slog följe med en bit.

Sedan var det en snabbis förbi ICA på vägen hem och sen luncha som gällde för att sedan bege sig mot ett kvällspass på jobbet. Något plugg hann jag inte med. Tänkte försöka hinna med lite på lördag. Som det ser ut nu är jag ledig då nämligen. Kan ju vara skönt, jag har faktiskt jobbat fem helger i sträck nu. Jobbar dock söndag denna helgen.

Under kvällen har jag och Jonas ätit lite småplock som sallad, vitlöksbaguette och oliver och kollat på hela veckans avsnitt av Halv åtta hos mig. Myspys. Imorgon är det en tidig arbetsdag som väntar så jag får nog gå och lägga mig efter att jag tagit det vanliga bloggvarvet.

Natti.

0 kommentarer: