fredag 18 december 2009

Det blev ingen långpromenad inte! Trots att jag var påpälsad med både mössa, halsduk, fodrade brallor och vantar så var det isande kallt! Efter att jag gått en stund blev det lite bättre men jag hade ingen lust att gå någon längre sträcka ändå. Det är rätt så tråkigt att gå ensam också. Men nu har jag iallafall gått i en halvtimme ungefär och fått lite frisk luft. Och det är ju alltid skönt. Sen ska jag ju gå till och från jobbet också så då blir det några fler steg.

Nu har jag betalat några räkningar. Eller rättare sagt lagt in dem. Det är tur att de inte ska dras nu med detsamma för då hade jag inte haft täckning! Såhär lite pengar som jag har på lönekontot nu var det faktiskt längesen jag hade. Som tur är trillar det förhoppningsvis in några kronor den 23:e.

Jonas är i stan. Han har tenta idag. Själv tänkte jag fixa lite med disken. Det vill säga diska lite saker som ej är lämpliga att köra i maskinen samt köra igång en last med övrig disk i diskmaskinen. Sen blir det nog inte så mycket mer gjort innan jobbet skulle jag tro. Bäst att spara på krafterna, jag ska ju jobba åtta dagar i sträck nu framöver!

0 kommentarer: