söndag 20 december 2009

Äntligen hemma! Gud, vad skönt det känns. Jag är trött i hela kroppen. Jag har jobbat tjugo timmar på två dagar, det vill säga en halv arbetsvecka och det känns kan jag meddela! Sitter och gäspar hela tiden här. Ikväll blir det sängen tidigt. Känner knappt att jag behöver den där vanliga "nedvarvningen" efter att ha jobbat kväll heller. Skulle nog slockna direkt om jag la mig. Och då sov jag ändå i två timmar mitt på dagen också! TRE tidiga mornar kvar att gå upp nu innan jag får sovmorgon och jobbar julaftons kväll.

Längtar efter lön nu. Kontot ekar tomt. Tur att jag är klar med klapparna. Nu ska jag bara hitta tid till att slå in dem också. Kanske imorgon kväll. Skulle vara trevligt att sätta på julskivan och sitta på golvet med Jonas och slå in paketen till lite skön julmusik, men den där skivan ligger undangömd i någon kartong så det kan jag nog glömma.

Nu ska jag och Jonas kolla på The Office innan jag stupar i säng!
Bjuder på en bild från vardagsrummet. Ja, på fönstret. Och den där satans amaryllisen igen. ;)2 kommentarer:

Annika sa...

Vad fint och mysigt fönster! Ses i morn!

Hanna med magen sa...

Det är ju ingen heller som verkar veta vad det kan vara.
Ena stunden tror de att de kan vara magkatarr men de har jag ju aldrig haft förut eller något sådant. SEdan tror dom att det kan vara organen som trycks ihop eftersom det inte finns så mycket plats i magen o så.
hm nja jag har provat det mesta, Värme, panodil m.m. Inget hjälper :S.

Ja den är helt fixerad neråt nu så man nästan hoppas på att den kan komma ut snart.

He okej :) HA det bra. KRam