onsdag 23 december 2009

Arbetsdagen avklarad med nöd och näppe.
Nej då, riktigt så illa har det inte varit men det har varit fullt upp hela dagen. Ingen vila där borta inte. När jag kom hem hade Jonas rotat fram julskivan i en av kartongerna och musiken strömmade mot mig när jag öppnade dörren. Han är så söt.
Vi satte oss och slog in lite julklappar. Jag orkade med fem stycken. Sen fick jag nog. Och Jonas åkte till sin far för att äta den obligatoriska skinkmackan, dricka glögg och fira jul. Jag orkade av förklarliga skäl dessvärre inte följa med.

Andningen är inte bättre idag heller. Ungefär samma som igår skulle jag vilja påstå. Iallafall inte sämre som tur är. Har dock känt mig liiiite förkyld idag, eller snarare som att jag är på väg att bli det. Lite ont i halsen, har nysit flera gånger osv. Jag hoppas att det här med andningen är ett symtom på en kommande förkylning och ingenting annat!

Jag har massor av klappar kvar att slå in. Jag ska också marinera mina oliver och lägga i fina glasburkar är det tänkt. Men energin.... Den är borta. Är så trött! Måste nog lägga mig en liten stund och vila tror jag. Imorgon har jag sovmorgon. DET ska bli skönt. Vi ska hem till min papi run tolvtiden och jula lite.

0 kommentarer: