lördag 12 december 2009

Nä, jag har inte gjort något annat vettigt än att plugga. Började dagen med att ligga skitlänge i sängen och läsa en skvallerblaska som Lina skickade med Jonas hem till mig igår. Haha, jag som inte ens läser sånt annars förutom hos frisören. Tack Lina. ;)
Sen klev jag upp och drog på mig mysbyxor och en tischa och så har jag suttit framför datorn och pluggat i några timmar. Har precis tagit mig en matpaus nu.

Tänkte försöka fortsätta pluggandet lite till men det tar emot nåt så oerhört! Skulle egentligen behöva diska och plocka lite men ORKA. Känner mig fortfarande jävligt nedstämd idag också. Hade tänkt ta en promenad idag men nu har jag ingen lust alls att gå ut i mörkret så det får vara. Imorgon väntar en lång arbetsdag mellan 7.00 - 17. 00 på den avdelning som jag är minst van vid. Sådär kul.

Nu ska jag rycka upp mig och läsa lite om frakturer, ledskador, bränn- och köldskador.

1 kommentarer:

Malin sa...

TACK, det var snällt sagt! Att säga att man inte gjort nåt vettigt, bara pluggat låter tokigt tycker jag, då har du ju bara gjort vettiga saker!!! Visst har vi våra ups and downs, och ibland måste man ta tag i det där man skjuter undan, först då blir man av med det... Hoppas du känner dig piggare nu! Kramiz